Welpenheuvel 2, De Mortel

Heerlijk landelijk wonen in een bijzonder fraai afgewerkte, moderne en sfeervolle twee onder een (rieten) kap woning. Gelegen aan de Welpenheuvel, aan zowel de rand van het dorp als de gezellige kern staat deze perfect afgewerkte woning.
De woning heeft een speelse indeling met op de begane grond een ruime woonkeuken met kookeiland, een aparte studie/speelkamer, voorzien van airconditioning en grote zithoek.
Wat direct opvalt zijn de grote raampartijen, welke zorgen voor ruim voldoende daglicht!
Moderne elementen, gecombineerd met landelijke tonen maken deze woning een lust voor het oog. De gezellige leef-keuken geeft je een heel welkom gevoel. Als je plaats neemt weet je ook niet direct waar je moet beginnen met kijken. Aan de tafel heb je overzicht over de gehele benedenverdieping en blijf je ontdekken en jezelf verbazen.
De dubbele tuindeuren geven toegang tot de fraai en kindvriendelijk aangelegde tuin, voorzien van diverse speelelementen voor de kinderen.
Aan de achterzijde is een grote overkapping met dubbele staldeur en ruime berging gelegen. De overkapping is gemaakt van eiken balken en heeft een robuuste en warme uitstraling.

Op de eerste verdiepingen treffen we 4 slaapkamers, een separaat toilet, de badkamer en een vaste trap naar de zolder. Wat ook hier weer direct opvalt is de hoge kwaliteit van afwerking. Er is gekozen voor hoge houten deuren met hard houten kozijnen. De kamers zijn afgewerkt met strak stucwerk en netjes geschilderd. De zolder is netjes afgetimmerd en voorzien van een degelijke laminaatvloer. Hier is met gemak een 5de slaapkamer te situeren.
De badkamer is uitgevoerd met een ligbad, een aparte inloopdouche en een wastafel meubel. Ook hier is een venster wat zorgt voor daglicht en goed is voor de ventilatie van de ruimte.

De woning is in 2011 opgeleverd en is zodoende pas 10 jaar oud. De rieten overkapping geeft de woning een bijzondere luxe uitstraling. Het is tevens het vermelden waard dat de kap een extra isolatie heeft met een brandwerende tijd van 3 uur. Dit is met name gunstig voor de verzekeringspremie. Op de begane grond zijn alle kozijnen van hardhout en voorzien van dubbele beglazing. Op de eerste verdieping en zolder is gekozen voor kunststof kozijnen en ook dubbele beglazing.
Het huis is voorzien van 18(!) zonnepanelen en hiermee nagenoeg zelfvoorzienend.
Schilderwerk aan de buitenzijde is van 2018. Aan de binnenzijde is het huis in 2017 voor het laatst geschilderd. De woning bevindt zich in onberispelijke staat en is turn-key op te leveren.

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Rogier Restiau 06-55113560 info@abema.nl

Gegevens van dit object

  • Status: Verkocht ovv
  • Provincie: Noord-Brabant
  • Prijs BOG: € 485000
  • Perceeloppervlakte: 305 m2
  • Speelautomaten: nee
  • Brouwerijverplichting: Nee
  • Terras: N.V.T
  • Leveranciers: Nee

Stel ons een vraag