Zelf uw bedrijf verkopen?

U wilt graag uw bedrijf verkopen of verhuren en wilt dit tegen geringe kosten in eigen hand houden. Wij bieden uw de oplossing met onze nieuwe formule “zelf verkopen”.

Wat houdt dit precies in:

  • U plant met ons een gesprek, waarbij uw wensen en mogelijkheden worden besproken. Wilt u verkopen, of bijvoorbeeld alleen uw pand verhuren? Gaat het om de complete onderneming of alleen het onroerend goed? Alle opties zijn mogelijk.
  • Bij een akkoord maken wij een dossier aan.
  • Wij bieden uw bedrijf aan op vele belangrijke horecasites en bij onze collega horecamakelaars van de VMH. Tevens plaatsen wij uw bedrijf in een zeer gerenommeerde horecakrant met een oplage van 30.000 tot 35.000 exemplaren per maand.
  • Bij interesse worden uw contactgegevens, in overleg met u, met potentiële kandidaten gedeeld, zodat zij rechtstreeks met u contact kunnen leggen om een bezichtiging te plannen of eventueel een bod uit te brengen.

Dit alles tegen een abonnement van € 47,50 per maand, met een minimale looptijd van een half jaar. Na deze termijn is het abonnement maandelijks opzegbaar. Eenmalig betaalt u € 395,- opstartkosten. Hierin vallen het intakegesprek, dossieropmaak en plaatsing op en in de diverse media.

  • Op het moment dat u met een kandidaat tot overeenstemming bent gekomen, gaat ABeMA Horeca Makelaardij voor u de officiële documenten opstellen. Met de verstrekte gegevens maken wij de koopovereenkomst en/of een huurovereenkomst. Na een geslaagde juridische transactie betaalt u ons nog eenmalig een kleine courtagevergoeding van € 1295,- ex btw.

 

Wilt u meer informatie over deze manier van verkoop. Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Stel ons een vraag