Catering & Partyservice omgeving Eindhoven/Helmond

Zeer discreet bieden wij dit hoogwaardige cateringbedrijf aan ter overname. Al jaren een begrip in de omgeving.  Een succesvol bedrijf wat al meer dan 35 jaar bestaat. Ter overname wordt aangeboden: De exploitatie, inventaris en goodwill. Een groot klantenbestand, waarvan veel vaste klanten.

In eerste instantie wordt de exploitatie, inventaris en goodwill aangeboden zonder locatie. Heeft u zelf al een locatie of cateringbedrijf, is dit de perfecte aanvulling in alle opzichten. Mocht u eventueel interesse hebben om de huidige locatie over te nemen, betreffende een huurpand, is dit ook bespreekbaar.

De catering & partyservice heeft nu een locatie met een zaal en voorbereidingskeuken. Tevens is er een aparte opslaglocatie. Voor beide locaties zijn er mogelijkheden.

Het statement van het bedrijf is; Heeft u iets te vieren op uw eigen locatie? Dan zorgen wij dat daar zowel op culinair vlak als qua materiaal (licht / geluid / decor) een perfecte invulling aan wordt gegeven. In samenspraak met de klant wordt hetgeen u te vieren heeft een maatwerkproject! De vele projecten en feesten die dit bedrijf heeft mogen verzorgen en tot een fantastische beleving heeft geleidt bij de klanten, maakt dat de klanten terug blijven komen en er een sterke mond op mond reclame wordt gemaakt voor deze catering en partyservice!

Deze catering & Partyservice kan uitstekende cijfers overleggen! Er wordt een prima omzet gedraaid, met een hele goede winstmarge.

Neem gerust contact op met ons kantoor om een afspraak te maken en de verschillende mogelijkheden te bespreken!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Rogier Restiau 06-55113560 info@abema.nl

Gegevens van dit object

  • Status: Verkocht
  • Provincie: Noord-Brabant
  • Bedrijfswoning: Nee
  • Speelautomaten: nee
  • Brouwerijverplichting: Nee
  • Terras: N.V.T
  • Leveranciers: Nee

Stel ons een vraag