Over ons

Het verkopen of aankopen van een horecabedrijf is een vak apart. ABéMA Horeca Makelaardij is ruim 25 jaar geleden opgericht door een horeca ondernemer pur sang. Vanuit zijn enorme kennis en ervaring in de horecawereld ontstond de drive om ondernemers te gaan adviseren bij de verkoop en/of aankoop van hun onderneming. Als je het vak van binnenuit kent en de taal spreekt, dan kan je veel meer voor iemand betekenen.

Onze horecamakelaars  weten precies waar het om draait in de horecawereld en hebben in de loop der jaren een enorm netwerk en kennis van de (regionale) horecamarkt opgebouwd. Tevens is ABéMA Horeca Makelaardij al bijna 20 jaar aangesloten bij de VMH. De Vakgroep Makelaars Horeca en bieden een landelijk netwerk met in alle regio’s van het land vakbekwame makelaars. Ons kantoor is verantwoordelijk binnen de VMH voor Brabant en Limburg.

Onze manier van werken is opvallend te noemen. De tarieven zijn zéér gunstig en er wordt ingezet op kwaliteit, niet op kwantiteit. Wij kiezen er bewust voor niet al te veel bedrijven tegelijk in portefeuille te hebben, maar wel bedrijven in zo’n beetje alle segmenten. Hierdoor zijn wij voor zowel onze opdrachtgevers, als kandidaten goed bereikbaar en kunnen op korte termijn afspraken inplannen.

Het begrip ‘going concern’ is bijzonder van belang in de horecabranche. Bedrijven worden overgenomen door ‘kopers’. Deze nieuwe ondernemers willen graag een goed lopend bedrijf overnemen. Het is onze kracht om ervoor te zorgen dat de overname vlekkeloos verloopt en de ‘consument’ er geen notie van heeft dat de zaak is overgedragen.

Wat maakt ons nu de perfecte partner. Onze betrokkenheid en ondersteuning. Wij hechten veel waarde aan advies en u te voorzien van de juiste informatie om u een gedegen beslissing te laten nemen.

Wilt u uw onderneming verkopen, onroerend goed verkopen/ verhuren of bent u van plan om een onderneming over te nemen? Wij maken graag een afspraak met u om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken, uiteraard geheel vrijblijvend.

ABeMA Horeca Makelaardij is gevestigd in Eindhoven en is actief in Brabant en Limburg. Wij zijn aangesloten bij VMH Horecamakelaars Nederland en bieden landelijke dekking. Door samen te werken met een aantal andere horeca makelaarskantoren garanderen wij een veilige verkoop of aankoop omgeving, met een enorm netwerk aan potentiële kopers en verkopers.

Onze expertise op verschillende vlakken, wat wij u kunnen bieden.

  • Verkoopbemiddeling
  • Aankoopbemiddeling
  • Advisering voor de aan-/ verkoop van uw onderneming
  • Advisering voor de aan-/ verkoop van onroerend goed
  • Waardebepaling van uw inventaris/ goodwill/ onroerend goed
  • Opmaak koopovereenkomsten
  • Opmaak huurovereenkomsten
  • Advies aanvraag vergunningen
  • Advies aanvraag financiering
  • Overige zaken

Tot slot willen wij uw horeca onderneming graag in portefeuille nemen. Wij werken met lage courtages en zetten alles op alles om voor u de juiste kandidaat te vinden.

Wij komen graag vrijblijvend op gesprek in uw horeca onderneming om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor u!

Dus wilt u aan of verkopen in Brabant of Limburg, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Stel ons een vraag