Gelaarsde Kat 76 Blixembosch Eindhoven

 

Deze perfect afgewerkte, ruime tussenwoning is gelegen in het “Sprookjesbosch”, in de zeer gewilde woonwijk Blixembosch in Eindhoven. Zoals de naam van de buurt al doet vermoeden zijn de straten vernoemd naar de welbekende Sprookjes. De woning is gebouwd in 1994 en gesitueerd op een perceel van 146 m², gelegen aan een rustige woonstraat.

Het woonoppervlak bedraagt circa 86 m² en het huis heeft circa 300 m³ inhoud.

Blixembosch is een zeer gewilde, kindvriendelijke wijk met vele voorzieningen. De Gelaarsde Kat is zowat het center van de wijk. De basisschool en winkelcentrum ‘De Ouverture’ bevinden zich letterlijk om de hoek, op enkele minuten loopafstand. Dit geldt tevens voor de opstapplaats voor het openbaar vervoer. Op korte afstand bevinden zich middelbare scholen, uitvalswegen en Winkelcentrum WoensXL.

Deze woning biedt een aantal interessante verrassingen. De woning is vanaf 2017 volledig gemoderniseerd. Werkelijk iedere ruimte in huis is aangepakt en met hoogwaardige kwaliteit materialen afgewerkt. Een ander enorm pluspunt aan deze woning is de separate garage met oprit. Het aanleggen van bijvoorbeeld een laadstation voor een elektrische auto kunt u op eigen terrein realiseren.

De perfecte tussenwoning in een fantastische buurt!

Meer informatie of direct een bezichtiging plannen? Stuur een mail naar info@abema.nl

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Rogier Restiau 06-55113560 info@abema.nl

Gegevens van dit object

  • Status: Verkocht
  • Plaats: Eindhoven
  • Prijs BOG: € 395.000
  • Speelautomaten: nee
  • Brouwerijverplichting: Nee
  • Terras: N.V.T

Stel ons een vraag